Locatie

lindbergh

De naam van het project verwijst naar de landing van Charles Lindbergh op de luchthaven van Evere. Maar project Lindbergh ligt vooral op een schitterende en levende locatie op een boogscheut van Brussel. Op korte afstand van de Nato en op wandelafstand van een groene omgeving.

Mobiliteit

Lindbergh ligt op tien minuten van alles. Centrum Brussel? Tien minuten. De snelweg? Tien minuten. Zaventem? Het Noordstation? De Europese instellingen? Tien minuten.
Bovendien kiest u zélf hoe u reist: auto (die staat onder de grond geparkeerd), bus of tram (die houden halte om de hoek), metro (vanaf 2019) of fiets (Evere telt 42 kilometer fietspad).

 

Werk

U bereikt alle internationale en Europese instellingen in Brussel zonder ook maar één seconde in de file te staan. Nato, Berlaymontgebouw, Europese Commissie, … ze zijn allemaal vlot bereikbaar vanuit Lindbergh.
En ook als u elders heen moet, zit u gebeiteld. Want de Brusselse Ring is vlakbij, net als de belangrijkste invalswegen naar het centrum.

 

Shopping

Natuurlijk kunt u met de tram naar het centrum om te gaan shoppen. Maar waarom zou u? Evere heeft nog een écht centrum, met lokale handelaars én ketenwinkels. En met een hypermarkt Carrefour, een grote Delhaize én een Decathlon vlakbij. Daar vindt u alles wat u zoekt.

Ontspanning

Sporten in Evere? Natuurlijk. Rode Duivel Michy Batshuayi trok hier zijn eerste voetbalschoenen aan. Maar er wordt in Evere ook gehockeyd, gezwommen, gerugbyd en aan atletiek gedaan.
Op zoek naar zachtere ontspanning? Evere-centrum bulkt van de gezellige cafés. En de uitgaanstempels van de hoofdstad zijn natuurlijk ook gewoon vlakbij …

 

Kinderopvang & scholen

In Evere kiest u uit kwaliteitsvolle Vlaamse, Franstalige en International scholen – allemaal op fietsafstand van uw appartement. Hetzelfde geldt trouwens ook voor kinderopvang en crèches.

 

Groen

Brussel is de groenste hoofdstad van Europa. Vanuit Evere bent u zo in het groene domein van Laken, het Zoniënwoud, of in de groene gordel. Fietsen, wandelen, … binnen enkele minuten bent u de drukte van de hoofdstad helemaal vergeten.